Belföld

Megtámadták az utcán Wittinghoff Tamás 90 éves édesapját

A rendőrség eljárást indított, miután Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester közölte, hogy ismeretlenek megtámadták édesapját szeptember 30-án, írja az Index.

A polgármester 90 éves édesapja elmondta, két fiatalember és egy nő fellökte az utcán, miután megtudták, hogy a fia Wittinghoff Tamás. A budaörsi polgármester elmondta:

Apám hívott másnap telefonon, de rögtön nem tudtunk beszélni, furdal is a lelkiismeret, hogy nem vettem fel rögtön a telefont. Később mesélte el a történteket. Nagyon tanácstalan voltam, de apám azt mondta, mivel nem sérült meg, inkább ne tegyünk feljelentést.

A rendőrség eljárást indított, megkezdték begyűjteni a térfigyelő kamerák felvételeit, illetve kihallgatták Wittinghoff édesapját is.

A polgármestert megviselte a dolog, mint mondta, azért nem fordult a nyilvánossághoz, mert azt gondolta, hogy annyira abszurd az eset, hogy a budaörsiek el se hinnék.

Wittinghoff egyelőre nem tudja, hogy a térfigyelő kamerák felvételeiből jutott-e már valamire a rendőrség.

Wittinghoff Tamás: Ez a kurzus azt szereti, ha az emberek nem gondolkodnak, hanem engedelmeskednek
Ádáz harcokat vív a kormánnyal Budaörs pártonkívüli polgármestere, Wittinghoff Tamás. Interjú megalázott igazgatókról, az állami támogatás hiányáról, tájromboló építkezésekről, focistadionról és a szétesett helyi Fideszről.

Kiemelt kép: Mohos Márton / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik