Belföld

Karácsony aktivistái nyuszijelmezben faggatták Tarlóst, hogy miért nem vitázik

Szerda reggel 9-kor kezdődött és még mindig tart a Századvég konferenciája Budapestről. Ezen mondott beszédet Tarlós István, amikor Karácsony Gergely kampányának nyuszijelmezbe öltözött aktivistái felálltak, és kérdőre vonták a főpolgármestert, hogy miért nem vitázik — írta meg a 444.hu. Az esemény közben a hallgatóság tagjai közül többen is leszedték az aktivisták maszkjait.

Az eseményen videót is készítettek:

Korábban a Párbeszéd politikusa, Tordai Bence érdeklődött arról a főpolgármesternél, hogy miért nem áll ki vitázni egyetlen alkalommal sem. Tarlós István erre egy megafonnal üvöltött Tordaira, akit egyszálbelűnek nevezett, végül úgy zárta mondandóját, hogy

Menjen a csodába, maga szerencsétlen alak!

A megafonos akcióról videót készítettünk, itt megnézheti:

„A választáson jól meg fogom verni a maguk tutyimutyi főnökét” – itt a felvétel a megafonos Tarlósról
Megafonba kiabált Tarlós István, majd leegyszálbelezte a párbeszédes Tordai Bencét. „Menjen a csodába, maga szerencsétlen alak”, zárta a vitáról szóló vitát a főpolgármester.

Vasárnap motorcsónakra erősített hangfalakkal érkeztek megzavarni Karácsony Gergely vasárnapi, egy budapesti rendezvényhajón tartott programbemutatóját. Az Index hétfőn megtalálta az ominózus hajót, miután egy olvasójuk jelezte még vasárnap délután, hogy látta, amint a Római-parton kiemelik a vízből, és beviszik egy csónakházba. A lap munkatársai hétfőn beszéltek annak a klubnak a vezetőjével, amelynek hajótárolójába a járművet nyaranta évek óta elhelyezi a tulajdonosa. A tulajdonos vezette a hajót, mögötte egy férfi és egy nő ült, mindkettőjük kapucnit viselt. A cég vezetője nem árulta el a tulajdonos nevét, annyit azonban elmondott, hogy vasárnap délután három körül vitték vissza hozzájuk a járművet, amelyet aztán a vízi rendészet is keresett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik