Belföld

Rogán: Régen az volt a problémájuk, hogy a feleségem a gyerekeinket nevelte

A hvg.hu arról kérdezte Rogán Antalt, mit szól ahhoz, hogy állami cégek támogatják a felesége cégéhez köthető sportrendezvényeket. A miniszter közölte:

úgy tudom, a feleségem cége semmilyen állami megbízást és szerződést nem kap, abban pedig, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat – mindig is támogatott – nincs semmi különös.

Rogán azzal kapcsolatban, hogy az állami cégek támogatásának nincs-e köze ahhoz, hogy a felesége cégéről van szó, annyit mondott,

míg a feleségem a gyerekeinket nevelte, az volt a problémájuk, hogy a gyerekeket neveli és nem csinál semmit, most meg, hogy vállalkozik és sikeres e téren, ez a probléma. Döntsék el. Ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az.

Ahogy korábban megírtukRogán-Gaál Cecília, aki korábban főleg szépségversenyekre koncentrált, a tömegsport területén is terjeszkedni kezdett. FitBalance név alatt azóta több tömegrendezvényt is lebonyolítottak. Az viszont ma sem tudható, hogy ezek a több száz milliós rendezvények tulajdonjogilag milyen módon kapcsolódtak Rogán Cecíliához.

A miniszter felesége tavaly szerezte meg a FitBalance nevű rendezvény védjegyeit, amiket a Sarka Katával közös cégének, a Nakama & Partners Kft.-nek adott át.

Kiemelt kép: Bielik István / 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik