Közélet

A közszolgálati televízió közvetíti Rogán Cecília szépségversenyét

Bár az ellenzéki képviselők nem igazán kapnak szót a közmédiában, azért a csatorna képes ellátni a közszolgálati feladatát. A 444.hu szúrta ki, hogy a televízió csütörtökön a

Legszebb bikinis testet jutalmazták a Magyarország szépe táborban

című anyaggal jelentkezett, amiben Rogán Antal miniszter felesége, Rogán Cecília és Sarka Kata közös szépségversenyének legfrissebb fejleményeiről számoltak be.

Gulyás István zsűritag, az M1 csatorna műsorvezetője a következő gondolatokat osztja meg a műsorban:

A Miss Bikini verseny egy izgalmas része egyébként ennek, mert a klasszikus értelemben mindenki azt gondolja, hogy a szépségverseny az arról szól, hogy kijönnek a lányok bikinikben, és akkor az a szépségverseny. Na most ehhez képest ez csak egy része, hiszen ezek a lányok fel lesznek öltöztetve estélyi ruhába, tehát itt a királynőnek valóban királynőnek kell kinéznie. Ugye azt kellett zsűrizni, hogy milyen az alakja a hölgyeknek, illetve, hogy milyen az összhatás, ez nagyon érdekes, mert nem biztos, hogy tökéletes az összhatás, annak ellenére, hogy egy hölgynek tökéletes az alakja. Tehát nyilván ahhoz hozzájárul az, hogy milyen a haja, milyen a bőre, hogy milyen a járása, milyen a kiállása, és ezek így együtt működnek. Tehát volt, olyan is, ahol az alakra, meg kell mondanom, viszonylag alacsony pontszámot adtam, maximum öt volt a megadható viszont az összhatás, az meg zseniális volt, tehát amikor megállt, és és szembefordult a zsűrivel, akkor azt mondtam, hogy hoppá, hát ez egy királyi alkat, és akkor onnantól kezdve az egy öt pontos lett.

A klipben néhány pillanatra feltűnt Rogán Cecília licenctulajdonos üzletasszony is.

Kiemelt kép: MTI / Balogh Zoltán

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik