Belföld

Bayer még nem fizetett Hadházynak

Se ötforintosokban, se más címletben, inkább fellebbezett.

Korábban Bayer Zsolt gyűjtést hirdetett, hogy ötforintosokban tudja kifizetni a Hadházy Ákosnak megítélt 300 ezer forintot.  Azt mondta, ennyi aprópénzt nem tud előkeríteni, de a pénzt más  címletekben kifizeti mindenkinek.

A Magyar Hangnak most Hadházy Ákos azt mondta, hiába beszélt a publicista a pénz kifizetéséről, valójában fellebbezett az ítélet ellen. Ezt megerősítette Bayer Zsolt is. Közölte, áll az ügy, mert ügyvédje felülvizsgálati kérelemmel fordult a Kúriához.

Azt is elárulta, 5-600 kilónyi ötforintos gyűlt össze, így akár a 300 ezer forint több mint kétszerese is összejöhetett.

A pénz egy szekrényben áll. Ha a Kúria úgy dönt, hogy mégsem kell fizetnie, az összegyűjtött összeget egy alapítvány kapja. A publicista még nem döntötte el, melyik, de biztos, hogy szegény vagy árva gyerekekkel foglalkozó szervezetet támogatna.

A Hadházynak kötelezően megírandó bocsánatkérést addig ezért nem teszi közzé, amíg az ellenzék az O1G alatt menetel. Ezt követően a műsorban külön levezette, szerinte mire enged következtetni egy lyukas zokni.

Kiemelt kép: Neményi Márton /24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik