Belföld

Bayer fizet Hadházynak, de bocsánatot nem kér

Az O1G miatt világraszóló győzelemként értékeli, hogy elveszítette a pert.

A pubicista blogján felidézi, milyen előzményei voltak, hogy pert vesztett a független képviselő ellen, mit gondol a közbeszédről. Bayer Zsolt kettős mércének tartja, hogy egy gimnazista mocskolhatja az államfőt, de amikor ő minősíti a diáklányt, azon  felháborodnak. Miközben olyan transzparensekkel tüntetnek, hogy ORBÁN GECI, ÁDER NYELI, őt elítélik.

Pedig nem tett mást, csak 2017-ben, amikor civilekkel, ellenzéki képviselőkkel találkozott egy sörözőben, megkérdezte Szél Bernadettől, mit szólna hozzá, jól esne-e neki, ha olvasna egy olyan feliratot: HADHÁZY GECI, SZÉL DETTI NYELI.

Szél semmit sem reagált akkor, de Hadházy Ákos beperelte, noha egyszerűen nem igaz, hogy gecinek nevezte. 

Szerinte azért ítélték el, mert az ügyében eljáró bírók politikailag motiváltak vagy intelligenciájuk szintje nem éri el egy közepes képességű másodikos kisdiákét.

O1G

Világraszóló győzelemnek azért tartja, hogy elvesztette a pert, mert a bíróság az ítélet indoklásában egyebek mellett kimondja:

A KIFEJEZÉS JELENTŐS NYILVÁNOSSÁG ELŐTTI HASZNÁLATA PUSZTÁN AZ ÉRINTETT MEGALÁZÁSÁT, EMBERI MIVOLTÁNAK SÁRBA TIPRÁSÁT EREDMÉNYEZI.

Mivel az a helyzet, hogy szerinte az ellenzék egyetlen mondandója, védjegye mára az O1G lett, nagyon fontos dolgot mondott ki a bíróság. Bár az ítélet igazságtalan, arra kell hivatkozni,

amikor megjelenik valahol az O1G.

Bayer Zsolt a 300 ezer forintot Hadházynak 5 forintosokban fogja kifizetni és zsákban önti a kertjébe, hogy vegyen magának zoknit, de a bírósági ítélet ellenére nem kér bocsánatot.

Ez akkor fog megtörténni, amikor Hadházyék bocsánatot kérnek a miniszterelnöktől és a köztársasági elnöktől. Addig nem.

Hadházy: Orbánon elhatalmasodott a paranoia
Szerinte az is világos, hogy nem Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar, hanem a kormányfő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik