Belföld

Az LMP kitart Puzsér Róbert mellett

A párt abba sem szól bele, hogy lesz-e második előválasztási forduló.

Az InfoRádióban Keresztes László Lóránt azt mondta, az LMP Puzsér Róbert független főpolgármester-jelöltet támogatja az önkormányzati választáson. Ez ezért hír!

Vágó Gábor Puzsérról: nem a tükröt kell hibáztatni, hanem el kell menni fodrászhoz
Arról, hogy ki fog az LMP-re szavazni az EP-választáson, azt mondta, ötszázezren vallják zöldnek magukat Magyarországon.

A párt társelnöke azzal is egyetért, hogy közvélemény-kutatásokat ne lehessen politikai eszközként használni. Ez meg ezért!

Ungár szerint is abszurd, amit Puzsér tett
Nem a tükröt kellene hibáztatni.

(Ungár Péter, az LMP képviselője közben a Klubrádiónak már azt mondta, a párt nem határolódik el Puzsértól, Sétáló Budapest programját továbbra is támogatja.)

Keresztes szerint Puzsér harcias megnyilvánulásában arra akarta felhívni a figyelmet,

talán kissé karcos stílusban, hogy lehetnek olyan közvélemény-kutatások, amelyek tájékoztatnak, és vannak olyanok – vagy úgy prezentált kutatások -, amelyek befolyásolnak.

Puzsér: Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon
A főpolgármester-jelölt szerint van esélye győzni az előválasztáson, bár úgy látja, nem tiszta eszközökkel harcolnak ellene.
Puzsért nagyon kiakasztja Závecz hallgatása
Szerinte azt kellene mérnie, mit szólnak a budapestiek ahhoz, hogy Karácsony Gergely kiszolgálja a nagykoalíció parkolási maffiáját.
Gyurcsány népszerűbb, mint Kásler, Puzsér
Áder Jánost még Orbán Viktor sem tudja megelőzni, de Márki-Zay Péter nagyon feljött a Mediánnál. 

Puzsér Róbertre bízzák, beszáll-e a baloldali előválasztás második fordulójába. A frakcióvezető szerint ez az „ő döntése” lesz.

Az LMP-nek nagyon fontos a zöld program, amit letett az asztalra, az általa kért eljárás is megfelelő, mert átlátható és a részvételi programalkotáson alapul.

E közös programalkotásban pedig sok LMP-s szakértő részt vesz, így voltaképpen Puzsér Róbert megvalósítja az LMP programját.

Puzsér egy 21. századi politikai centrumot szeretne a programja mögé, számít a Jobbik és a Momentum támogatására, amivel az LMP társelnöke szerint létrejöhetne egy olyan helyzet, mire még nem volt példa, értékalapon dönthetnének a budapesti polgárok.

Kiemelt kép: MTI / Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik