Belföld

Badacsonyi borászgyilkosság: a gyanúsított ügyvédje szerint fordulatot tartogat a nyomozás

Tisztázhatja a nyomozás S. Norbert nevét, aki a gyanú szerint tavaly szeptemberben halálra vert egy badacsonyi borászt, mondta dr. Jónás Nándor, a férfi védője a Blikknek.

Az ügyvéd a lapnak arról beszélt, védence mindvégig kitartott amellett, hogy nem ütötte vagy támadta meg az elhunyt férfit.

Annyit mondhatok, hogy ügyfelem mindentől függetlenül sajnálja a történteket. A halál beállta és a keletkezett sérülések nem állnak összefüggésben

– mondta dr. Jónás Nándor, de további részleteket nem szeretett volna elárulni.

Mint ismert, tavaly ősszel egy szombatra virradó éjszaka Badacsonyban két társaság tagjai között szóváltás alakult ki. Dulakodni kezdtek, egy ember életét vesztette. Az áldozat egy fiatal füredi borász volt, akinek a barátnője is végignézte az egész verekedést.

Úgy tudni, az eset során egy fiatal társaság beszélgetett egy parkolóban, amikor egy autó a behajtani tilos tábla ellenére be akart hajtani, majd oda akart állni, ahol a társaság állt. Ennek következtében konfliktus alakult ki, az autóban ülő két férfi kiszállt, majd durván ütni kezdték a társaság egyik tagját. Szemtanúk azt mondták, még akkor is rugdosták, amikor a földön volt.

Amikor a fiatal férfi már nem mozdult, a két férfi el akart hajtani, azonban az odaérő biztonságiak megpróbálták megállítani őket. Ezután nekihajtottak egy oszlopnak az autóval, majd az árokban végezték. Az áldozatot próbálták újraéleszteni a járókelők és a mentősök is, de nem sikerült.

Megtorlástól tart a badacsonyi borászgyilkosság gyanúsítottja
A tragédia éjjelén egyikük munkatársának a születésnapját ünnepelték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik