Belföld

Fegyver volt a badacsonyi borászt halálra verő egyik férfinál

A Blikk értesülései szerint rejtélyes fegyvert vizsgál a rendőrség a nemrégiben Badacsonyban meggyilkolt fiatal borász ügyében. A rendőrség szerint az egyik feltételezett elkövetőnél gázpisztoly volt, amire volt engedélye is.

A lap szerint a fegyvert az elkövetők által használt autóban találták.  A lapnak az egyik feltételezett elkövető, S. Norbert ügyvédje, dr. Bálint Roland elmondta: valóban lefoglaltak egy fegyvert a rendőrök, amit most szakértők vizsgálnak.

Védencemtől úgy tudom, van fegyvertartási engedélye, korábban fegyveres biztonsági őrként is dolgozott. Nekem azt mondta, nem tudja, kié lehet a helyszínen talált fegyver

– mondta azügyvéd, aki hozzátette: a szakértők elsősorban azt vizsgálják meg, történt-e bármilyen átalakítás a pisztolyon. A fegyverről eddig csak azok a biztonsági őrök vallottak, akik elfogták a két férfit, majd a helyszínen tartották őket, amíg a rendőrök meg nem érkeztek. Ők azt állítják, a fegyvert használni is akarta az egyik férfi ellenük.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Veszprém Megyei Főügyészség a letartóztatását indítványozta annak a 29 és 34 éves férfinak, akik 2018. szeptember 8-án a hajnali órákban Badacsonyban egy férfit bántalmaztak, aki ennek következtében az életét vesztette.

Az elkövetők megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy ittas állapotban Badacsony egyik központi parkolójában egy közlekedési konfliktus miatt kialakult vita során több alkalommal test szerte megütötték és megrúgták a sértett férfit, aki a földre kerülve eszméletét vesztette. Életét a helyszínre érkező orvosi segítség sem tudta megmenteni.

Fiatal borászt vertek halálra Badacsonyban
Még akkor is rugdosták, amikor már a földön volt.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik