Belföld

A poligráf sem kedvezett a tyukodi polgármesternek

Nem hazudott az asszony, aki szexuális zaklatás miatt jelentette fel.

A 168 Óra szerint már poligráf is igazolja, hogy a tyukodi polgármestert szexuális zaklatás miatt feljelentő anyakönyvvezető nem hazudott. A hazugságvizsgálatot a nyomozó hatóság kérte a helyzet tisztázásért.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság megállapította, hogy Németh-Kiss Pálma válaszaiban nem tapasztalt megtévesztésre utaló jeleket – írja a hetilap, emlékeztetve rá, hogy a nyomozás már több mint másfél éve tart.

A tyukodi anyakönyvvezető 2017. június elején jelentette fel Czibere Józsefet, aki állítása szerint májusban bement hozzá az irodába, beszorította a sarokba, és fogdosni kezdte a mellét és fenekét is. Védekezés közben megsérült a karja, erről látlelet is készült.

Feljelentése szerint a polgármester rendszeresen zaklatta. A nyomozást folytató Csengeri Rendőrörs csak tanúként hallgatta ki a polgármestert, majd megszüntette a nyomozást, de a főügyészség elrendelte a nyomozás folytatását, határozatban pedig kimondta, hogy a nyomozás adatai szerint Czibere szeméremsértés vétségét és könnyű testi sértés vétségét megvalósította.

Az ügy ezután átkerült a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra, ahol júniusban már gyanúsítottként hallgatták ki Czibere Józsefet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik