Belföld

Rabosították a zaklatásért feljelentett polgármestert

Már a rendőrség is őrzi ujja nyomait.

A 168 Óra információi szerint rabosították Tyukod polgármesterét. A szexuális zaklatás miatt feljelentett Czibere József ellen egy éve folyik nyomozás.

Németh-Kiss Pálma anyakönyvvezető 2017. június 2-án jelentette fel, mert a polgármester a munkahelyén fogdosta, zaklatta őt. 

Az ügyben a csengeri rendőrök nyomoztak, de csak tanúként, nem gyanúsítottként hallgatták ki a polgármestert, majd megszüntették a nyomozást, noha tanú, orvosi látlelet és más áldozatok is alátámasztották a nő által elmondottakat.

Az ügyészség utasította a rendőrséget a nyomozás folytatására, majd miután a sértett kizárási indítványt jelentett be a csengeri rendőrőrs ellen, az ügy átkerült a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra.

A hetilap szerint a polgármestert rabosították, felvették az adatait, ujjlenyomatát, amelyek bekerültek a bűnügyi nyilvántartásba. Ez az eljárás, ha valakit meggyanúsítanak bűncselekmény elkövetésével.

A 168 Óra megkereste a polgármestert, aki telefonon annyit mondott, amíg nincs jogerős bírósági végzés, addig ne is foglalkozzanak vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik