A Tankcsapda gitárosa talált rá az M3-ason elgázolt nőre

A rendőrök gyömrői otthonában fogták el V. Martint, nagyapja szerint unokája nem akart elrejtőzni a rendőrség elől.

Ahogy korábban megírtuk, néhány perccel azután gázoltak halálra egy 25 éves nőt szerdán éjjel az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakaszán, hogy egy közeli parkolóban összeveszett barátjával, majd kiszállt a kocsiból és gyalog indult el a sztrádán az autók mellett. Információnk szerint a nőt elgázoló férfi nemrég szerezte meg jogosítványát. Tisztában volt vele, mi történt, de pánikba esett, ezért hajtott el a helyszínről. A baleset miatt azonban nem ismeri el felelősségét. Lapunk úgy tudja, a gyömrői férfi sem drogos, sem alkoholos befolyásoltság alatt nem állt.

A Bors most újabb részleteket közölt a balesetről, a lap információi szerint a pár Tankcsapda koncertről tartott hazafelé. A Bors a Tények alapján arról is ír, hogy a lányra a zenekar gitárosa, Sidlovics Gábor talált rá. A lány édesanyja nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, Katát a gitáros hívta meg a koncertre, és ő volt az is, aki megtalálta. A zenész sokkot kapott, de a mentők kiérkezéséig szorította a lány kezét – írja a lap.

V. Martin ismerőse a lapnak a 20 éves férfiról azt nyilatkozta:

Imádja az autókat és a száguldást. Szakácsnak tanult, rendesen járt iskolába, komolyan vette.

A rendőrök gyömrői otthonában fogták el V. Martint, nagyapja szerint „unokája nem akart elrejtőzni a rendőrség elől, csak ügyvédet keresett, ezért nem jelentkezett azonnal a rendőrségen. Amikor találtak ügyvédet, épp el akart indulni a rendőrségre, de azok már kopogtattak is.”