Belföld

Hírbe hozta Sneidert az Origo, de elbukta a pert

Volner János azt állította, hogy a Jobbik-elnöknek szeretője van, erre pedig azonnal lecsapott a kormánypropaganda. A bíróságon azonban nem tudták alátámasztani az állítást.

Pert vesztett a kormánypárti Origo a Jobbikkal szemben – közölte hétfőn az ellenzéki párt.

Azt írják: a Jobbikot elhagyó Volner János írta le a közösségi médiában, hogy Sneider Tamásnak, a Jobbik elnökének szeretője van. Ezt azonnal átvette az Origo, amelynek hétfőn bíróságon kellett volna bizonyítania az állítást, de ezt semmivel nem tudták alátámasztani. Ezért a Fővárosi Törvényszék elsőfokon helyreigazításra és perköltség megfizetésére kötelezte a portált.

„A hazugságok miatt mind Volner János, mind a fideszes lakájmédia további perekre számíthat” – írja a Jobbik. A Jobbik egyébként Volnert ironikusan „jelenleg fideszes színekben politizáló” politikusnak nevezi, noha a politikus valójában a Mi Hazánk Mozgalom tagja, erről viszont azt tartja a Jobbik, hogy kollaborál a kormánypárttal.

Cikkünk megjelenése után Volner János közölte:

A Jobbikot belülről kiválóan ismerő emberként készséggel állok a Sneider Tamás által belengetett perek elé. Én nem az Origo vagyok. ;)

(Fotó: MTI / Bruzák Noémi)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik