Belföld

Ez a férfi fújt gázspray-t a kettes metrón

Beszámoltunk róla, hogy szombat délután paprikasprayt fújt ki egy utas az M2-es metró egyik szerelvényén, emiatt többen rosszul lettek, az utasokat nagyjából fél óra alatt mentették ki. A metró azután állt meg, hogy valaki meghúzta a vészféket. A mentők a Puskás Ferenc Stadion állomásnál felállított mentősátorban látták el az utasokat, de senki sem sérült meg komolyabban.

A rendőrség szombat este közölte, hogy garázdaság vétség gyanúja miatt folytat nyomoz, és az állampolgárok segítségét kéri egy ismeretlen férfi azonosításához, továbbá szemtanúk jelentkezését is várja. A 25 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, sötét hajú férfi a Keleti pályaudvar megállójában keveredett szóváltásba egy másik férfivel, aki a vita után a megállóba érkező metrószerelvényre felszállt. A keresett férfi ekkor feltehetően gázspray-vel a vitapartnere után fújt, majd ismeretlen helyre távozott. A bűncselekmény elkövetésekor fekete, szürke kapucnis kabátot, fekete nadrágot, fekete cipőt viselt, valamint egy fekete hegedűtok volt nála.

A rendőrség kéri, hogy aki látta az esetet, vagy a felvételeken látható férfit felismeri, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számon, vagy a központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik