Belföld

Másik fiúval is kikezdhetett a gyerekrabló tanár

A botrány kipattanása után újabb diák jelezte, hogy megkörnyékezte a békési férfi.

A Kékfény című bűnügyi magazin számolt be arról, hogy a békési Sz. Zoltánt a Ferihegyi reptéren tartóztatták fel, amikor egy 11 éves tanítványával Londonba próbált eljutni. A Bors egy családtól megtudta, hogy gyermekükkel is furán viselkedett az informatikatanár. A férfi az ő fiukat szintén többször a lakására hívta, a gyerek szerint előfordult, hogy próbálta ölelgetni és puszilgatni.

A most 17 éves fiú elmondása alapján, a tanár tavaly ígérte neki, hogy segít az 50 óra közmunka igazolásában, ami az érettségihez kell, később felajánlotta, hogy ingyen korrepetálja, de furcsa volt a férfi viselkedése, így miután megkörnyékezte, inkább nem ment vissza hozzá. 

A diák szerint a férfi anyja kifejezetten kedves asszony, a lakásán nem látszik, hogy valami nem stimmel a fiával. A lap szerint ez erősítheti az Sz. Zoltán ellen megfogalma­zott szexuális bűncselekménnyel kapcsolatos gyanút hiszen 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönre ítélték, de folyik ellene nyomozás, kiskorú veszélyeztetése és gyermekpornográfia gyanúja miatt.

Gyerekrabló pedofil tanárt fogtak - megrázó részletek
Külföldre akarta csempészni 11 éves diákját egy békési tanár.

tanárt kirúgták, főnökét a békési középiskola igazgatóját felmentették állásából. A 11 éves kisfiút egy kórház pszichiátriáján kezelik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik