Belföld

A viccpárt már keresi saját Orbán Viktorát

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke biztosra veszi Mészáros László győzelmét.

A Független Hírügynökségnek Kovács Gergely azt mondja, örültek, amikor Mészáros Lőrinc támogatta, hogy Mészáros László legyen helyette Felcsút polgármestere, mert úgy vélték, az ő passzivistájukra gondolt.

Ez egyébként is egy komoly, visszautasíthatatlan ajánlat az ország leggazdagabb emberétől.

Az meglepte őket, hogy a Fidesz is elindít egy Mészáros László nevű jelöltet (a polgármester eddigi helyettesét), de állnak elébe.

Kellene egy oligarcha nekik is

Kovács Gergő szerint könnyűszerrel megkülönböztethető a két  jelölt. Van még egy keresztnevük; az ő emberüké János, riválisáé pedig István, és lesznek arcképes plakátjaik, amire ráírják majd, hogy

az igazi Mészáros László!

A szavazólapon az ő Mészárosuk van elől, így abban reménykednek, hogy az ő Mészárosuk is az ország leggazdagabb embere lehet, mert nekik is szükségük van egy komoly oligarchára.

Ezt követően a Mészáros Lőrinc tévéjében őket ért bírálatokról azt mondja, ők kutyapártos pólókban gyűjtöttek Felcsúton aláírásokat,

elképzelhető, hogy az alpolgármester úr is ezt tette, ez valóban nem szép tőle. De végül is az sem fair, hogy ugyanolyan névvel indul, mint a mi jelöltünk. Remélem, nem éri őt ezért semmiféle atrocitás.

Lőrincről az amerikai ebekkel tárgyal

Lőrincet azért nem tudtak indítani, mert a pártelnök egyetlen ilyen nevű ismerőse Mészáros Lőrinc, akivel gyerekkoruk óta barátok, de ő már nem akar polgármester lenni.

De ez érthető is, hiszen az ország leggazdagabb embere ne egy 1500 lelkes kis települést vezessen, majd elindítjuk őt a fővárosban, vagy New Yorkban. Már tárgyalásban vagyunk az amerikai kutyákkal.

Mindenki gazdag lesz Felcsúton

A pártelnök a Kétfarkú Mészáros programjáról annyit elárult, hogy  felméréseik szerint az országban a legmagasabb egy főre jutó jövedelem Felcsúton van, ahol mégis nagyon sok a szegény. Ezért azt találták ki, hogy az összes felcsúti polgár vagyonát beadják a közösbe, majd egyenlő arányban elosztják a helyiek között. A falu azonnal tele lenne gazdag emberrel.

Nem szabad izgulni, mindenképpen Mészáros László lesz Felcsúton a polgármester.

Keresik a kétfarkúak Orbánját

Arról, hogy a Fidesz Miskolcon elindítja saját Erdei Sándorát azt mondja, úgy tűnik, a hasonló nevű embereké a jövő. Ők is keresik saját Orbán Viktor nevű jelöltjüket, és mindenütt őt indítják majd.

A szombathelyi Fidesz irodára azért írták ki, hogy „Kivándorlást segítő szervezet!”, mert a civilek elleni matricázás, a sorosozás sikere után fel akarták hívni a figyelmet rá, hogy a sikeres gyűlöletkeltés miatt százezrek mennek el az országból. Ezt ugyanolyan hasznosnak tartja, mint kalkulátorukat, amellyel kiszámítható, hogy a felcsúti stadion árából hány inkubátorra, lélegeztetőgépre futná.

Mészárost Soros születésnapján cserélik le
Augusztus 12-ére írták ki az időközi polgármester-választást Felcsúton.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik