Közélet

Felháborítónak tartja Mészáros tévéje, hogy a Kétfarkúak is elindítanak egy Mészárost Felcsúton

Ki kell pofozni az ilyen hülyét – idézték egy helyi lakos visszafogott véleményét.

Felháborodtak a felcsútiak azon, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is elindít a választáson egy Mészáros László nevű jelöltet, miközben a Fidesz jelöltjét is ugyanígy hívják – erről az eddigi polgármester, Mészáros Lőrinc tévéje, az Echo számolt be.

A faluban augusztus 12-én tartanak időközi polgármester-választást, Orbán Viktor multimilliárdos barátja ugyanis úgy döntött, hogy a polgármesterség helyett üzleti érdekeltségeire koncentrálna inkább. Az Echo TV szerint a Kétfarkú Kutya Párt idős emberek hiszékenységét próbálja kihasználni, és megtévesztéssel igyekszik „kopogtatócédulát” gyűjteni.

„A falu egyik legrégebbi lakosaként” bemutatott Czagler Zoltán azt nyilatkozta minderről az Echo TV-nek, hogy

Ha más nem, ki kell pofozni az ilyen hülyét.

A névazonossággal egyébként egy másik viccpárt, a Fidesz is élt a miskolci időközi önkormányzati képviselő-választás kapcsán. Ott az ellenzék közös jelöltje Erdei Sándor, aki humoristaként Rokker Zsolti néven híresült el.  Feltehetően a rá adott szavazatokat akarják megosztani azzal, hogy elindul egy másik Erdei Sándor is a választáson, aki nem is miskolci, de a hvg.hu szerint fideszes közbenjárásra vállalta a jelöltséget.

Az igazi ellenzéki jelölt Erdei Sándor szerint egy Molnár Zsolt nevű jelöltet is a Fidesz küldött ringbe, hátha lesznek, akik azt hiszik róla, hogy ő Rokker Zsolti.

Közben az Átlátszó beszélt a kutyapártos Mészáros Lászlóval is, aki elmondta, nem volt szó megtévesztésről, ugyanis kétfarkú kutyás plóban gyűjtött, és mindenkinek elmondta, hogy miről van szó. Az Echo TV őt nem kereste.

(Kiemelt kép: 24.hu / Berecz Valter)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik