Belföld

Jóváteheti az idős nő szomszédja bántalmazását

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2018. 05. 29. 09:26

Azzal kezdődött a baj, hogy túl hangos volt a tévé.

Szomszédja bántalmazása miatt súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás egy idős nő ellen. Azt a Hajdúböszörményi Járási Ügyészség most 6 hónapra felfüggesztette, az ügyet közvetítői eljárásra utalta.

A vádlott és a sértett ugyanabban a hajdúböszörményi társasházban élnek, a sértett lakása a vádlotté fölött van. Március 31-én délelőtt a sértett felkereste a vádlottat, az idős asszony lakásának bejáratánál beszélgettek, majd a vádlott hangos televíziózása miatt vita alakult ki.

A vádlott felszólította a sértettet, hogy távozzon, de a szomszédasszony ennek nem tett eleget, ezért az indulatos vádlott őt a mellkasán kézzel meglökte, amitől a sértett a lépcsőház beton padlójára esett, és felkarcsonttörést szenvedett.

A vádlott a bűncselekményt megbánta a sértett hozzájárult a közvetítői eljárásra utaláshoz, amelynek keretében lehetősége lesz az idős korú vádlottnak az anyagi és erkölcsi jóvátételre

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.