Belföld

A legmodernebb és legteljesebb logisztikai szolgáltatások Tatabányán (X)

Megnégyszerezi a tatabányai csarnokának raktárfelületét a Rudolph Ipari Logisztikai Kft. A német vállalat 65.000 négyzetméteresre bővülő tárolókapacitása egyedülálló Magyarországon.

A Rudolph Logistik Gruppe komplex logisztikai szolgáltatást nyújt a hazai cégeknek. A hárommilliárd forintos beruházás révén kibővülő tatabányai csarnok ideális infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. A 6.000-ről 23.000 négyzetméteresre növelt összterületén a legmodernebb raktáripari, irodai, technikai és kényelmi berendezések és eszközök várják az ügyfeleket. A jól megközelíthető, Győrtől és Budapesttől egyaránt 60-60 kilométerre fekvő, óriási, korszerű technológiával felszerelt és folyamatos őrzéssel biztosított tatabányai telephely számos szakszolgáltatást kínál, az áruátvételtől a modulszereléseken át a göngyölegkezelésig és a transzportig.

A Rudolph Ipari Logisztikai Kft. az ügyfeleknek olyan teljes körű, rugalmas logisztikai szolgáltatásokat nyújt, mint a raktározás, komissiózás, átcsomagolás, szett-képzés, valamint az úgynevezett JIT, JIS és kanban rendszerű – azonnali vagy valós idejű – szállítás. A társaság ügyfélkörében olyan partnerek is találhatóak, akik számára inhouse logisztikát végez, azaz a telephelyükön bonyolítják le a vállalat átfogó logisztikai tevékenységét. Kérés esetén a partnercégek belső és külső logisztikai tevékenységeit is átveszik, illetve olyan hozzáadott érték jellegű szolgáltatásokat hasonlóképpen végeznek, mint a különféle szerelési munkák. A Rudolph-csoport szintén rendelkezik spediciós részleggel, amely bel- és külföldi szállítmányozással foglalkozik.

A logisztika területén meghatározó piaci szereplő, német családi tulajdonú vállalat több mint 20 éve van jelen Magyarországon. Győri székhelye után sorra nyitotta telepeit Dunakilitin, Oroszlányban, Tatabányán és Téten. Az új tatabányai beruházással együtt a Rudolph Logistik Gruppe összesen 65.000 négyzetméter raktárkapacitással rendelkezik Magyarországon. Ügyfelei elsősorban az autóipari nagyvállalatok közül kerülnek ki, a főbb partnerek közé tartozik az Audi, a turbófeltöltőket gyártó BorgWarner és az autóipari csatlakozókat előállító Veritas.

Ismerje meg logisztikai szolgáltatásaikat és lépjen kapcsolatba velük: www.raktartatabanya.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik