Belföld

Zaid Naffa Orbán Viktor eskütételét is a karzatról hallgatta végig

Mint korábban megírtuk, az Orbán-kormány kedvenc jordán üzletembere, Zaid Naffa kedden a karzatról nézte végig az országgyűlési képviselők eskütételét. Naffa, aki egyben tiszteletbeli jordán konzul is, a diplomáciai testület tagjaként a Külgazdasági és Külügyminisztérium meghívására, Jordánia képviseletében vett részt az alakuló ülésen.

Orbán Viktor: 2030-ig tervezek
Negyedik miniszterelnöki ciklusára tette le az esküt Orbán Viktor. Kihívásokról, nemzethalálról és nagy tervekről beszélt.

Naffa csütörtökön újra belépőt kapott a Parlamentbe, a karzatról hallgatta végig Orbán Viktor eskütételét – írja a Népszava.

Zaid Naffa tavaly lett igazán híres, amikor kiderült az FBI által is körözött – de 2017 januárjában elhunyt – szaúdi üzletemberrel, Gaith Pharaonnal együtt kérelmet adott be a magyar hatóságokhoz, hogy megszerezze az állampolgárságot. A szaúdi milliárdos kérelmét Áder János köztársasági elnök utasította el, Zaid Naffaé pedig a Terrorelhárítási Központ átvilágításán akadt fenn a kockázatok miatt. Zaid Naffa egyébként már az első Orbán-kormány idején is kérte a magyar állampolgárságot, de akkor is elbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon.

Kiemelt kép: Zaid Naffa a parlament alakuló ülésén 2018. május 8-án, 24.hu/Marjai János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik