Fásy Ádám rátámadt a 24.hu újságíróira

Tegnap Fásy Ádám Zeneexpressz néven mulatósbulit rendezett a Klauzál téren, hogy megtolja a Fidesz-KDNP helyi jelöltje, Bajkai István kampányát.

A kampányzárónak is beillő, Fásy tévés műsora után a Zenexpressz nevet viselő rendezvényen fellépett többek közt az Apostol Zenekar, Jolly és Suzy, továbbá maga Fásy Ádám és lánya, Fásy Zsüliett. Bajkai amelett, hogy képviselőjelölt, az Orbán-család ügyvédje és maga is amatőr zenész, utóbbi minőségében korábban fel is lépett Fásy műsorában. A rendezvényen arról kérdeztük Fásyt, hogy miért hospitálta Bajkait egy ilyen nívós rendezvényen. De ő válasz helyett inkább elvette a kameránkat, hasba vágta vele újságírónkat és megveréssel is fenyegette. Eközben a kamerát átadta lányának, Fásy Zsüliettnek , aki egy technikus és biztonsági emberek segítségével megpróbálta törölni a felvételt, de ez csak részben sikerült neki. Kollégáink némi munkával és szoftveres segítséggel visszaállították a felvétel nagy részét, az alábbi videón ezek a képsorok látható.

Legfrissebb videók
Kiemelt videók
16 July 2019, France (France), Straßburg: Ursula von der Leyen was delighted after the announcement of the election results in the plenary hall. Von der Leyen becomes the new President of the EU Commission. The heads of state and government of the EU had proposed the CDU politician as successor to EU Commission President Juncker. Photo: Michael Kappeler/dpa
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.