Belföld

84 millióért mérik fel, hogy elégedettek-e a Csongrád megyeiek a kormányhivatallal

Az Európai Unió Hivatalos Lapjának kiegészítésében megjelent hirdetmény szerint 84,4 millió forintos keretösszegben rendelt ügyfélelégedettségi felmérést a Csongrád Megyei Kormányhivatal az OKT-FULL Tanácsadó Kft.-től, a szerződést március 3-án írták alá.

A projekt célja – uniós pénzből – az ügyfélelégedettség növelése, az átfutási és a belső ügyintézési idő csökkenése, a szakrendszerek integrációjának és az elektronikus ügyintézési szint növelése, ezért a cégnek kutatásokat, felméréseket kell végeznie, adatbázisokat kell beszereznie, ehhez kérdőíves felméréseket és mélyinterjúkat is készítenek.

Az OKT-Full Kft. 2017-es nettó átbevétele mindössze 290 ezer forint volt, pedig 2015-ben 448 milliós, 2016-ban 60 milliós bevételt realizáltak. A 2011 decemberében alakult OKT-Full tulajdonosa Örsi Gábor József, az MDF ifjúsági szervezetének, az Ifjúsági Demokrata Fórumnak a budapesti elnöke volt. A vállalkozás a tanácsadásra, elemzésre, tananyagfejlesztésre kiírt közbeszerzések egyik nagy nyertese.

Csak egy kis ízelítő:

  • 2013-ban az Edutus Főiskola tananyagfejlesztésébe szálltak be 9,1 millióért, Kecskemét Önkormányzatának dolgoztak 7,9 millióért, majd a School of Business Szeged Üzleti Szakképző Iskolát segítették 22,7 millió forintért.
  • 2014-ben a kispest Deák Ferenc Gimnázium “Természettudományos oktatás fejlesztése című projektben 10,4 milliót számláztak rendezvényszervezésért, egy másik vállalkozással együtt egy győri gimnáziumot segítettek 10 millióért. Még ebben az évben közbeszerzést nyertek el a Klebelsberg Intézményfenntartótól (KLIK) 12 millió forintért, a Szolnoki Városfejlesztő Zrt.től 12,5 millióért, szövegszerkesztési feladatokért pedig közel 12,6 milliót kértek Kőbányától.
  • A cég 44,4 millióért dolgozott az Új Nemzedék Központnak, 15,5 millióért pedig a Bethlen Gábor alapkezelőnek.

A mostani közbeszerzést nyílt eljárásban vitték el, a megbízásért versenybe szállt az abszolút favorit Századvég Gazdaságkutató Zrt. is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik