Élő Belföld

Vona: Az új elit nem bortól részegedik le, hanem kokaintól Ibizán

Meglepően pici és kompakt közteret választott Vona Gábor és a Jobbik a március 15-i megemlékezésre és választási mozgósításra. A Batthyány-örökmécsesnél tartott lánglelkületű beszédek csúcsa persze a pártelnöké volt, aki emelt hangon szállt bele Orbán Viktorba és harácsoló nagyuraiba. Olvassa vissza élő közvetítésünket, megéri!

Kiemelt kép: Karancsi Rudolf / 24.hu

Z. Kárpáté az első bolsevikozás

Mirkóczki Jézust idézve üti tovább a kormányt, miközben kikékül az ég a Batthány örökmécsesnél. Z. Kárpát Dániel, a Jobbik elnöke következik, aki “kedves bennszülött magyar testvéreim”-ként köszönt mindenkit. Az elmúlt nyolc év nagy bűne, hogy a Fidesz millióktól vette el a reményt. Ezt a Jobbiknak kell visszaszerezni. A Fidesz célja a direkt politikai undor keltése, hogy minél kevesebb ember menjen el szavazni, miközben bolsevik hazugsággyárat tart fenn. Ám minden diktatúra megbukik egyszer.

Habony és Rogán a nemzet elitje

A kormány Jakab szerint csak sorosozik, migránsozik, megszervezi minden idők legdrágább népszavazását, eközben beengedtek ezreket. Azokat is, akik „30 ezüstöt” fizettek Habonynak meg Rogánnak. Ez a nemzeti elit most: nem egyéni jövedelmüket ajánlják fel a hazának, hanem az emberekét költik. Ez nem közteherviselés. Az Elios-botrányt is megemlíti, hogy senki sincs még előzetesben, mert az Orbán-család is benne van. De majd a Jobbik megvéd mindenkit, Isten Jakabot úgy segélje. Függöny. (Pár szó a létszámról: ha vannak kétezren, sokat mondunk.)

Csodaszarvas helyett rénszarvas kell a Fidesznek

Véget vet majd a Jobbik a félelemnek és kiszolgáltatottságnak – kiáltja az éterbe Jakab Péter. Mi nem névtelen, arctalan nemzet vagyunk, megmutatjuk április 8-án, mi a magyar virtus, nem tűrjük el, hogy „buta, Németh Szilárd-szerű” figurák mondják meg, mit kell tenni.

Helikopterekről lenézett nemzetről beszél, na meg arról, hogy a fideszeseknek nincs jövője, mert lenézik a saját nemzetüket. Nekik csak egy dohánybolt jelent a nemzet, a magyarok csodaszarvasát pedig svéd rénszarvasra cserélték, de azt is kilövik, ha úri kedvük úgy kínálja.

A 12 pontot aktualizálva azt mondja, a sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését követelik. Felhozza, hogy a Jobbik már száznál több sajtópert nyert.

A kormányváltás előtti utolsó március 15.

Mirkóczki Ádám nyitja a beszédeket, aki kínzó kérdéseket sorol. A legfontosabb, hogy van-e Magyarországon szabad sajtó. Kossuth Lajost idézve azt mondja, „vegyenek el mindent, csak szabad sajtót adjanak…” Orbánék meg ez ellen cselekszenek. Jakab Pétert szólította színpadra Miskolcról, aki magyart és lengyelt is üdvözöl, és közli, ez a kormányváltás előtti utolsó március 15.

Iszonyatosat üt a basszus

Elképzelhetetlen, milyen akusztikája van a Batthány örökmécses körüli térnek, rezegnek a varjak a fáktól, annyira üt a basszus. Még mindig Jobbik-reklámvideók mennek nagyon sok Vonával, más jobbikos politikus csak mutatóban jelenik meg.

Vona Gábor oldschool gentleman

Elképesztő fordulatot vett a videó, előre felvett miniinterjúkban dicsérik szénné Vonát, elhangzott a fenti jelző is a 19. századi úriember és hasonlók mellett. Ha valaki most nem szeret bele Vonába, kőből van a szíve.

Vona Gábor oldschool gentleman

Elképesztő fordulatot vett a videó, előre felvett miniinterjúkban dicsérik szénné Vonát, elhangzott a fenti jelző is a 19. századi úriember és hasonlók mellett. Ha valaki most nem szeret bele Vonába, kőből van a szíve.

Kampányvideón szól a borostás Vona

A parlamentben vette fel a Jobbik a kampányvideóját, amin Vona Gábor az új kiegyezésről beszél filmszerű, fennkölt zenével aláfestve. A videón már nyoma sincs a gárdás Jobbiknak, a SZABAD szó hangzik el legtöbbször talán. Eközben lassan telik csak a tér, még a Kétfarkú békemeneténél is jóval kevesebben vannak, de még gyűlik a nép.

Rézfúvósok szórakoztatják a nagyérdeműt

Szó szerint parádés hangulat van a Batthyány örökmécsesnél, ahol mint írtuk, a Jobbik emlékezik meg az 1848-as Habsburg-ellenes felkelésről. Eközben pár sarokkal arrébb Orbán Viktor hozza lázba az erre fogékony, az országból idebuszoztatott Fidesz-rajongókat. Hamarosan kezdődik a Jobbiknál is a show, tartsanak velünk!

Olvasói sztorik