Belföld

Megkötözte gyilkosa a Dabason megölt nőt

Indítványozta az ügyészség annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint a napokban halálra vert egy nőt Dabason. A rendőrség még szombaton számolt be az esetről, akkor azt közölték, emberölés miatt indult eljárás a 43 éves támadó ellen, de – mint most kiderült – már

nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés miatt folytatják a nyomozást.

Megöltek egy nőt Dabason
Egy 43 éves férfit gyanúsítanak.

A Pest Megyei Főügyészség további részleteket is közölt, eszerint a dabasi férfi látásból ismerte áldozatát.

Az asszony háza előtt sétált el épp, ekkor döntött úgy, hogy bemegy és pénzt szerez. Az épületben összetalálkozott az idős nővel, többször megütötte őt, majd összekötözte a kezeit és a lábait.

Egy nagyobb összeggel hagyta el a helyszínt, áldozatát pedig sorsára hagyta. A megkötözött asszony belehalt sérülésebe, holttestére egy hozzátartozója talált rá. A nyomozói öt napon belül azonosították, majd elfogták a férfit.

Az ügyészség szerint fennáll a szökés veszélye és okkal lehet tartani attól is, hogy újabb bűncselekményt követne el, ha szabadon engednék.

Frissítés:

A bíróság délután elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

(Kiemelt kép: police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik