Belföld

Bayer lehiggadt, harcot hirdetett az elmebetegek ellen

Szerinte elmebeteg társadalommérnök, akinek nem számít a valóság, az emberek véleménye.

A Magyar Időkben a Fidesz-alapító publicista elismeri, Márki-Zay Péter váratlan vásárhelyi győzelme után az első 24 órában összevissza beszéltek, pedig a fiaskó sem a világpolitikát, sem az európai helyzetet nem változtatta meg.

A pániknak vége, térjünk észhez! S ez vonatkozik ránk is, a média embereire, sőt leginkább ránk vonatkozik!

Bayer Zsolt önkritikája arra vonatkozik, hogy hétfőn ő maga is arról írt a kormánypárt lapjában „Felült a halott” címet viselő írásában, hogy ideje feltárni a kudarc igazi okait, mert a hamis magyarázatok nagy bajt okoznak. 

Most ő is visszakozik, Európa legfontosabb sorskérdésének újra a migrációs nyomást nevezi, majd jelzi, mekkora a baj, amikor már az ENSZ-ben is elment a vezetők esze.

Valakik annyira besorosoztak a Rogán-minisztériumban, hogy kvótapaktumról hallucinál a komplett kormánysajtó
Hódmezővásárhely után nagy a riadalom a Fidesznél az ellenzéki koordináció miatt.

Bayer nemzetközi kitekintést ad, kik is azok

az elmebeteg társadalommérnökök, akiknek semmit sem számít a valóság és az emberek véleménye, ha egyszer az ESZMÉRŐL van szó. Most háború dúl, az európai társadalmak jövőéért, az európai civilizációért, az európai ember életteréért.

Szerinte háború van, amelyben vannak ŐK és MI (Bencsik is ezzel érvelt a Demokratában).Ők azok, akik idehaza Brüsszelt képviselik, az elmeháborodottak világát, ahova vissza akarják vezetni az országot, miközben

Bayer szerint az unióval csak a migráció, a kvótarendszer, a befogadás, a kerítés miatt vannak viták.

Bayer Gyurcsányt és Fialát citál, jelezve, ha ők jutnának hatalomra, olyan lenne a helyzet, mint Németországban. Bayer Zsolt a vásárhelyi fiaskó után – amikor még pánik volt – az Echo TV-ben jelentette be az újabb Békemenetet, majd azt mondta: az utolsó csepp a pohárban Márki-Zay győzelme volt. 

Bayer két arca: Békemenet vs. orvosverés
Megdöbbentő videót vágtak össze a Fidesz-alapító publicistáról. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik