Belföld

Bayer két arca: Békemenet vs. orvosverés

Megdöbbentő videót vágtak össze a Fidesz-alapító publicistáról.

A Sztárklikk szúrta ki azt a rövid, összevágott videót, amely egyrészt Bayer Zsolt egyik lakossági fórumán készült, illetve akkor, amikor bejelentette, hogy újra lesz Békemenet.

A lakossági fórum felvételéből azt a részt vágták ki, amelyen Bayer Zsolt – háttérben Németh Szilárd – arról értekezik, hogy az orvosoktól elvenné a diplomát, szanaszét verné a fejüket és utána csukná mindet börtönbe.

A most elővett videó vélhetően tavaly ősszel azon a soroksári fórumon készült, ahol a publicista már előre figyelmeztetett arra, hogy a Fidesz csak saját magát verheti meg, ha hívei elhiszik, hogy már nyertek.

Közben előkerült a teljes videó. Bayer Zsolt az ominózus részben valójában azokról a brit orvosokról beszélt, akik kisgyerekek nemváltó műtétjére vállalkoztak. Szerinte az ilyen szülőktől el kellene venni a gyerekeket, őket pszichológushoz küldené.     Ezt követi, ellenpontként a Békemenet bejelentése, amit Márki-Zay Péter győzelme provokált ki. Ezt Bayer Zsolt hétfőn az Echo TV-n jelentette be, a Mandinernek pedig csütörtökön azt mondta: a hódmezővásárhelyi időközi választás volt az utolsó csepp a pohárban.

Bayer: Valamiért sokan nem szeretik Hódmezővásárhelyen Lázár Jánost
A fideszes publicista szerint Mészáros Lőrincnek és Tiborcz Istvánnak nincs semmi szégyellnivalója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik