Belföld

Hamis Rod Stewart-jegyekből akart új életet kezdeni külföldön

Új életet akart kezdeni külföldön, munkát akart vállalni – ezért gyártott majd árult hamis koncertjegyeket az a huszonéves fiatal, akinek az elfogásáról csütörtökön számolt be a rendőrség. A 24.hu úgy értesült, a csaló párosával árulta a jegyeket és egyáltalán nem kínálta gyanúsan olcsón, majdnem árában adta azokat, ezért sem merült fel a vevőkben, hogy nem valódiak. Úgy tudjuk, összesen tizenhárom tranzakciót bonyolított le, azaz huszonhat hamisítványt sikerült elsóznia.

Információink szerint a csaló Rod Stewart koncertjére kínált jegyeket. A vevők közül többen a koncerten szembesültek vele, hogy átverték őket. Azonnal rendőrt hívtak.

A fiatalt egyébként a zuglói rendőrök kapták el.

Az adatgyűjtések és a bevezetett nyomozati cselekmények alapján a zuglói nyomozók beazonosították a 24 éves budapesti K. Krisztiánt, akit 2018. február 27-én 14 óra 45 perckor Budapest XVIII. kerületében elfogtak. A férfi lakásán tartott házkutatás során a rendőrök számítógépet és adathordozókat foglaltak le. K. Krisztiánt – elfogását követően – a rendőrök a zuglói kapitányságra előállították és csalás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

– írta csütörtök reggeli közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik