Belföld

A lúgos támadó apja: Nevetséges az egész

Mint arról korábban írtunk, ítéletet hirdettek a lúgos támadással vádolt Bene Krisztián ügyében csütörtök délelőtt. A döntés másodszor került a Fővárosi Ítélőtábla elé. Az egykori kórházigazgató ezúttal is kilenc év szabadságvesztést és kilenc év közügyektől eltiltást kapott, illetve örökre eltiltották hivatása gyakorlásától. A vádlott fellebbezést jelentett be, felmentésért és hatályon kívül helyezés miatt.

A Borsnak a tárgyalást követően sikerült beszélni Bene Krisztián édesapjával, aki arról beszélt, a fiának nincs bűntudata, mivel nem követett el semmit.

Felháborító és nevetséges az egész, tisztán látszik, hogy csak az időt húzzák. Egyetlen közvetlen bizonyítékot sem találtak Krisztián ellen, csak egy takarító homályos emlékeivel tudtak előállni, aki állítólag felismerte, pedig az arcát sem látta. Nem értjük, így hogyan lehet megalapozott ítéletet hozni

– nyilatkozott a lapnak az apa.

Az elítélt édesanyja szerint egy koncepciós per zajlik a fia ellen. Úgy véli, így akarták eltávolítani a kórházigazgatói székből Krisztiánt.

Kiemelt kép: 24.hu / Karancsi Rudolf

Ajánlott videó

Olvasói sztorik