Belföld

Lázár szerint sértő a gondolat, hogy a nyugdíjasok 10 ezer forinttal megvásárolhatók

Hódmezővásárhelynek stabilitásra, józan gondolkodásra, együttműködésre van szüksége - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az alföldi városban, azt javasolva a helybelieknek, a február 25-i időközi polgármester-választáson Hegedűs Zoltánt, a Fidesz-KDNP jelöltjét támogassák.

A választás tétje, hogy Hódmezővásárhely nyertes vagy vesztes város lesz

– mondta Lázár János a csúcsi olvasókörben tartott fórumon. Szerinte a település fejlődése nem állhat meg, az elkezdett munkát folytatni kell.

Az nem vezet jóra, ha a képviselő-testületben vita, széthúzás van, ezt a város 1999 februárja és 2000 decembere között megtanulhatta – közölte a térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus mintegy százfős hallgatósága előtt.

Ha jobban mennek a dolgok, annak gyümölcseiből mindenkinek – így azoknak is, akik évtizedekig dolgoztak, adót fizettek – részesülnie kell – mondta a politikus annak kapcsán, hogy a város közgyűlése a város nyugdíjainak támogatásáról döntött.

Lázár János hangsúlyozta, kifejezetten sértőnek tartja, hogy a kampányban vannak, akik azt gondolják a hódmezővásárhelyi nyugdíjasokról, hogy 10 ezer forinttal megvásárolható.

Hódmezővásárhelyen február 25-én lesz időközi polgármester választás.

Lázár városán mutatták meg Tiborczék, hogyan kell közbeszerzést nyerni
Az Elios körül olyan tanácsadók tűntek fel, akik később a Lázár János vezette Miniszterelnökségtől kaptak zsíros megbízásokat.

Kiemelt kép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Ajánlott videó

Olvasói sztorik