Belföld

Farkas Flórián veszélyt szimatol

A Lungo Drom elnöke harcba száll a csak állami pénzre hajtó kamupártok ellen.

A Magyar Hírlapnak Farkas Flórián azt mondta, a Lungo Drom tájékoztató kampányt indít a következő időszakban, hogy felhívja a cigányság figyelmét az egyre szaporodó, megtévesztő szándékú kamupártokra. A fideszes képviselő szerint jelenleg két-három szerveződés akar csak az állami pénz, illetve a támogatók kihasználása miatt indulni a választáson, valós program nélkül.

Farkas Flórián megerősítette: a Lungo Drom a Fidesz szövetségeseként, a Kövér László választmányi elnökkel kötött megállapodás szellemében tevékenykedik, a hamarosan induló választási kampányban is ennek megfelelően vesznek részt.

Farkas Flórián: A cigányság csak a Fideszre hajlandó szavazni
Mivel szerinte ez az a párt, amely vállalta az ügyüket.

Ezt azzal magyarázta, hogy csak az Orbán-kormány romapolitikája ad garanciát a cigányság társadalmi felzárkózására, amit – szerinte – igazolnak az eddigi eredmények és az, hogy az elmúlt időszak

nem a botrányokról szólt, hanem az egyedülálló és igazoltan sikeres programokról.

Farkas Flórián utalt arra is, tavaly ősszel Balog Zoltánnal együttműködési nyilatkozatot írt alá és a miniszter is hangsúlyozta: partnernek, egyenrangú félnek kell tekinteni a cigányságot, hibás az a politika, amely tettesként vagy áldozatként tekint a romákra.

Balog Zoltán Farkas Flóriánról: végre egy botránymentes vezető
Az emberi erőforrások minisztere alternatív valóságban létezik.
orbán viktor cigányönkormányzat (orbán viktor, balog zoltán, pintér sándor, farkas flórián, )
Orbán: Amíg a Lungo Drom megválasztja Farkas Flóriánt elnöknek, addig bízunk benne
Megírtuk, megújította választási együttműködési megállapodását a Fidesz és a Lungo Drom. Mindezt úgy, hogy az utóbbi bő fél évben több botrányos eset

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik