Belföld

Gyászoló kisfiút is molesztálhatott a bicskei igazgató

Vaskor Máté
Vaskor Máté

újságíró. 2017. 12. 04. 20:29

Megkezdődött a Bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon volt igazgatójának és egyik volt nevelőjének büntetőpere hétfőn a Székesfehérvári Törvényszéken. A két embert folytatólagosan, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal és más bűncselekmények elkövetésével vádolják.
Korábban a témában:

Megkezdődött a Bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon volt igazgatójának és egyik volt nevelőjének büntetőpere hétfőn a Székesfehérvári Törvényszéken. A két embert folytatólagosan, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal és más bűncselekmények elkövetésével vádolják.

Mindketten látszólag nyugodtan ültek a tárgyaláson, míg az ügyész egymás után sorolta, hogyan molesztálták a fiúkat – számolt be róla az RTL Klub Híradója.

A legfiatalabb tíz éves volt, akit azért hívott be magához az igazgató, hogy elmondja neki: édesanyja meghalt.

Gyászát és megilletődöttségét kihasználta, úgy tett, mintha vigasztalná, ehelyett azonban szexuális cselekményt végzett vele. Odament hozzá, átölelte, majd felülről benyúlva a sértett pólójába előbb a meztelen hátát simogatta, majd benyúlt a sértett alsónadrágjába és a fenekét megfogdosta

– olvasta fel az ügyész a vádiratot.

A vád szerint néhány hónappal később ennél tovább is ment.

Ekkor megfogta a kezét, rátette a saját nemi szervére, miközben ő is megfogta a sértett nemi szervét. Ezután a sértett kezét megfogva, előbb ruhán keresztül, majd a sértett nadrágját és alsónadrágját letolva fogdostatta vele a nemi szervét, továbbá a sértett alsó testét is lemeztelenítette és ő is megfogdosta a sértett nemi szervét.

Éveken keresztül ment ez így, ráadásul ennél tovább is ment. A vád szerint nemcsak őt, hanem további kilenc fiút molesztálhatott a volt igazgató.

A tárgyaláson ott volt az a két fiú, aki először az RTL Klub Házon Kívül című műsorában beszélt névvel és arccal a zaklatásokról. Pop Mert Julián elmondta, az igazgató kereste a tekintetüket és belemosolygott az arcukba.

A hétre még egy, a jövő hétre pedig két tárgyalási napot tűztek ki az ügyben.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.