Belföld

Zsámboki gyilkos fiatal: Hazavágtam egy nőt

Azt mondta, hogy kimegy a mosdóba, ám lakótársai – akikkel addig tetemes mennyiségű alkoholt megivott és valamilyen fehér port is fogyasztott – órákig nem látták azt a fiatalt, aki a gyanú szerint halálra vert egy idős zsámboki asszonyt. P. János ezalatt ölte meg áldozatot. Kora hajnalban esett csak haza, és azt mondta:

Hazavágtam egy nőt.

A többiek nem vették komolyan, azt hitték, csak részeg, és aludni küldték – írja a Zsaru magazin.

A fiatal azt mondta később a rendőröknek, hogy ennivalót akart szerezni, és egy másik házba is be akart menni, onnan azonban elzavarták. Áldozata betegsége miatt járásképtelen volt, ezért rokonai a biztonsága érdekében éjszakára rázárták az ajtót.

De ez nem állította meg a támadót, erőszakkal bement és anélkül, hogy bármit mondott volna, több, egyenként is halálos ütést mért az idős asszony fejére egy vascsővel. A házból végül semmit sem vitt el.

Fotó: police.hu

A kora reggeli órákban a fiatal arra kérte 17 éves munkatársát, hogy égesse el a ruháit. A kamasz pedig fogta barátja szennyezett ruháját, cipőjét, és a kályhába tette, viszont nem volt nála nála öngyújtó, így végül nem tudta megsemmisíteni azt.  Őt bűnpártolással gyanúsítják, jelenleg mindketten előzetesben vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik