Belföld

Vigyázzon, 50 ezerre vághatják meg, ha itt kanyarodik!

véda (véda, új traffipax, sebességmérés, )
véda (véda, új traffipax, sebességmérés, )
Óvatosan rángassa balra a kormányt, ha a Bécsi útról a Pomázira kanyarodna, balra. Változott a rend.

Újabb potenciális közlekedési aknára hívta fel a figyelmet szerdán a Hvg.hu: a Bécsi útról eddig szabad volt balra kanyarodni a Pomázi útra, mivel telizöldet kaptak a kocsik, de ez megváltozott. Megtiltották a balra kanyarodást, ezt kitáblázták és már zajlik a burkolati átfestés is.

A balra kanyarodók miatt sűrűn feltorlódott a városközpontba tartó forgalom, de hivatalosan a balesetmegelőzésre hivatkoznak. Kerülőút van szerencsére: a régi Bécsi út–Aranyvölgy út–Pomázi úti felüljáró útvonalat ajánlja a lap.

Nem mellékes, hogy fix traffipaxok vannak a kereszteződésben két éve, amik a balra kanyarodást is észlelik. 50 ezer forintba kerülhet egy óvatlan kormánycibálás.

Friss: Óbuda föl van háborodva

Úgy tűnik, Óbuda és a főváros háborújának újabb fejezete lett a kereszteződés átalakítása. Legalábbis a III. kerületi önkormányzat közleménye szerint a főváros egyoldalúan változtatta meg itt a forgalmi rendet. Sem előzetes tájékoztatás, sem egyeztetés nem volt erről. Így folytatják:

A sajtóhírekben megjelentekkel szemben pedig az igazság az, hogy semmilyen kamerát nem üzemeltet a III. kerület a területen, így bírságolni sem bírságol.

Azt is sajnálatosnak tartják, hogy az 1-es villamos hosszabbításának elmaradásáról is a sajtóból kellett értesülnie a kerületnek. Érdekesség a csörtében, hogy a III. kerületet Bús Balázs fideszes polgármester előtt épp Tarlós István főpolgármester vezette.

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik