Belföld

Rendőr lehetett egykor a szigetszentmiklósi nő gyilkosa

24.hu
24.hu

2017. 05. 12. 15:26

Korábban rendőrként szolgálhatott az a férfi, aki a gyanú szerint brutálisan bántalmazott és élve elásott egy szigetszentmiklósi nőt – írja az Origo. A rendőrség ennek kapcsán –  a folyamatban lévő nyomozásra tekintettel – nem adott tájékoztatást.

Kérdéseinket elküldtük az ügyészségnek, válaszukat közölni fogjuk.

Ahogy arról beszámoltunk, az áldozatra Újlengyel határában bukkantak rá május 4-én. Addig eltűntként keresték az asszonyt. Azután pár órával, hogy megtalálták a holttestet, sikerült azonosítani a támadót, egy 48 éves solymári férfit, aki előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítanak.

Az eddigi információk szerint a gyanúsított április végén egyeztetett találkozót az asszonnyal üzleti megbeszélés ürügyén. A támadó autójával mentek Újlengyelbe és a település határában szálltak ki a kocsiból. A férfi itt támadt rá áldozatára: test szerte ütlegelte és többször megszúrta. A nő még élt, amikor a gyanúsított eltemette és sorsára hagyta.

Az asszony brutális sérüléseket szenvedett: a szakértő szerint kiterjedt koponya trauma, traumás sokk, agyzúzódás, koponyaűrön belüli vérzés miatt vesztette életét. Bántalmazása a bíróság szerint rendkívül agresszív volt, “halála az átlagot jóval meghaladó szenvedést követően állhatott be”.

Úgy tudjuk, a férfi tíz-tizenkét millió forintos tartozást halmozott fel, ezért döntött úgy, hogy elcsalja és megöli a nőt, aki – sajtóinformációk szerint – egy bolthálózat tulajdonosa volt.

Úgy értesültünk, hogy a férfi azóta is tagadja, hogy ő követte el a brutális gyilkosságot.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.