Közélet

Sz. Attila tagadja, hogy élve elásta a szigetszentmiklósi milliomos nőt

Ismét kihallgatták Sz. Attilát, akit egy 52 éves szigetszentmiklósi nő meggyilkolásának gyanúja miatt vettek őrizetbe. A 24.hu információi szerint a férfi ismét tagadta, hogy ő követte el a bűncselekményt.

Mint megtudtuk, Sz. Attila körülbelül fél éve költözött Sóskútra Solymárról, de a bűncselekmény elkövetése előtti hetekben nem látták otthon a környékbeliek. Korábbi sajtóértesülésekkel ellentétben a férfinak nem három, hanem két gyereke van, egyikük már felnőttkorú.

A 48 éves Sz. Attila kedden került előzetes letartóztatásba. Úgy tudjuk, a férfi tíz-tizenkét millió forintos tartozást halmozott fel, ezért döntött úgy, hogy megöli a nőt, akit üzleti megbeszélés ürügyén csalt Újlengyelbe. Az asszony holttestét május 4-én találták meg, addig eltűntként kereste a rendőrség.

Megírtuk, az újlengyeli gyilkosság áldozatát a tettes legalább ötször megütötte a fején, fojtogatta és egy késsel legalább hat szúrást ejtett a hátán, a nyakán és a hasán. A Bors értesülései szerint Sz. Attila, az üzleti életben jól ismert vállalkozó egykori felesége az áldozat. Az exférj az egyik legnagyobb hazai üzletlánc vezetőségi tagjai között tűnt fel, de jelentős hotelberuházás is kapcsolható hozzá.De nemcsak ő, hanem az asszony lánya is a vállalkozói szférában tevékenykedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik