Belföld

Bántalmazta és élve elásta a szigetszentmiklósi nőt – tartozás miatt ölhetett

Tartozása volt, ezért ölhetett a napokban elfogott solymári férfi Újlengyel határában. A férfi vélhetően áldozatától – az Újlengyel határában brutális módon megölt nőtől – kapott kölcsön – értesült a 24.hu. Úgy tudjuk, a gyanúsított körülbelül tíz-tizenkét millió forint adósságot halmozott fel.

A gyilkosság elkövetésével meggyanúsított férfi előzetes letartóztatásáról kedden döntött a bíróság, és el is rendelte a legszigorúbb kényszerintézkedést a bűncselekmény kimagasló tárgyi súlyára tekintettel, a szökés veszély miatt – tudtuk meg Gyugyi Csillától. A Pest Megyei Főügyészség szóvivője arra a kérdésre, mi motiválta a tettest, azt mondta, hogy ennek tisztázása folyamatban van, a további nyomozás feladata.

Ahogy arról beszámoltunk, az áldozatra Újlengyel határában bukkantak rá május 4-én. Addig eltűntként keresték az asszonyt. Azután pár órával, hogy megtalálták a holttestet, sikerült azonosítani a támadót, egy 48 éves solymári férfit, aki előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítanak.

Az eddigi információk szerint a gyanúsított április végén egyeztetett találkozót az asszonnyal üzleti megbeszélés ürügyén. A támadó autójával mentek Újlengyelbe és a település határában szálltak ki a kocsiból. A férfi itt támadt rá áldozatára: test szerte ütlegelte és többször megszúrta. A nő még élt, amikor a gyanúsított eltemette és sorsára hagyta.

Fotó: police.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik