Belföld

Meghekkelték a CÖF-szóvivő oldalát

Támadás érte az Ügyvéd.net ifj. Lomnici Zoltán jogásszal foglalkozó aloldalát. Megint az Anonymous névjegye díszeleg a támadás mögött.

Az Origo és a Pesti Srácok után folytatódik az Anonymous hekkercsoport támadássorozata a hazai kormányzati támogatók és propagandisták ellen. Friss bejelentésük szerint egy nem túl nagy halat fogtak most ki: az Ügyvéd.net site ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászról, a kőkeményen Fidesz-oldali Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivőjéről szóló oldalt hekkelték meg.

A saját weboldalaikat, illetve Staller Ilona, alias Cicciolina, az egykori pornós Wikipedia-oldalát belinkelő szervezet a “Bemutatkozás” pontban leírja kritikusan, hogy Lomnici arról nyilatkozott a Kossuth Rádióban, hogy “a középiskolásokat nem illeti meg a szólásszabadság”, mert érvénytelenek a diákok petíciói.

Forrás: Ügyvéd.net

Lejjebb, az “Irodai tagságok” poontnál egy HVG-cikket idézve arról írnak, hogy miként igyekszik a kormány külföldi ügynököknek bélyegezni azokat a civil szervezeteket, amik pénzt kapnak külföldről. Mindeközben a Békemeneteket szervező CÖF az MVM-től kapott százmilliókat, amikről mindkét fél hallgat.

Forrás: Ügyvéd.net

Lomnici “Szakmai háttér”-ről szóló részéhez, csak ennyit írnak:

CÖF
CÖKA
Ennyi…

Expect US.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik