Belföld

Élete végéig tagadta tettét Szita Bence gyilkos mostohája

szita-bence-gyilkosai(1)(960x640).jpg (Array)
szita-bence-gyilkosai(1)(960x640).jpg (Array)

Sosem számolt el azzal a gaztettel, amely örökre a nevéhez fűződik. Ismerői szerint Polcz Erika megbánás nélkül ment a másvilágra, tettét haláláig tagadta – írta meg a Bors.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a tököli rabkórházban, rákos megbetegedésben meghalt Szita Bence gyilkos mostohája. Polcz Erika. Két társa örökre rács mögött marad. Szita Bence 11 évesen , kínok között halt meg: megkínozták, majd élve eltemették. Öt évvel ezelőtt az egész országot sokkolta a brutális gyilkosság. Bencét szívtelen gyilkosai elásták, majd amikor úgy tűnt, lebukhatnak, kihantolták és elvitték máshová. Próbálták elrejteni, nehogy rátaláljanak. Amikor a fiút elföldelték, még életben volt, halálát fulladás okozta, annak ellenére, hogy ütötték, rúgták és több szúrt sebet ejtettek rajta.

Az asszony korábban próbálta “méreggel” megölni a gyereket, szalicilsavat vetett be, amelyet elsősorban tartósításra, fertőtlenítésre használnak. Olyan tervei is voltak, hogy a holttestet savval önti le, hogy felismerhetetlenné tegye.

A Bors értesülései szerint Polcz Erika két, tényleges életfogytiglani büntetését töltő bűntársa is értesült a nő haláláról. Kertész Józsefet nemrég a fővárosi, Kozma utcai gyűjtőfogházba helyezték át, a férfi az egyik felügyelőtől érdeklődött, igaz-e a hír, a férfit nem viselte meg különösebben a megerősítés. Bogdán József, aki késsel és ásóval megölte Szita Bencét, a sátoraljaújhelyi fegyház lakója, tegnap hozzá is eljutott Polcz Erika halálhíre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik