Belföld

Nem maradt talpon a Maradj talpon! stábja, mindenkit kirúgtak az idei utolsó adás után

maradj talpon (maradj talpon, )
maradj talpon (maradj talpon, )

A Bors szerint egyetlen forgatási nap alatt mindenkit kirúgtak a Maradj talpon stábjából, és helyükre új embereket hoztak. A lap informátora azt mondta,

a korábbi gyártó a Show & Game nevű cég volt. Az ő munkatársaikat már nyáron, egyesével megkereste az új gyártó cég, hogy ajánlatot tegyen nekik. A tapasztalt tévések azonban ragaszkodtak a vezetőikhez, így, mivel az idő is szorított, a korábbiak vitték végig a fogatásokat az őszi etapon.

A meglepetés az utolsó forgatási napra maradt. Miután rögzítették,

váratlanul megjelentek a gyártó cég új munkatársai.

Ekkor már a korábbi megbízott vezetőknek és mindenki másnak mennie kellett. Velük folytatódtak a januári etapok felvételei, és elég nagy fejetlenség alakult ki, hiszen az évek alatt összeszokott stábot nem nagyon tudták pótolni az újak.

A műsorvezető, Gundel Takács Gábor marad, aki a lapnak így nyilatkozott.

Az Apropó Média augusztus óta gyártja a műsort. Az MTVA a megrendelő, a gyártó cégtől megrendeli a műsort. Hogy a gyártó cég kikkel dolgozik, az az ő döntésük

Ez a történet eléggé hasonlít ahhoz, ahogy Jakupcsek Gabriellát eltávolították a köztévétől. Karácsony előtt, miközben a Ridikül 500. adására készültek, az MTVA vezetősége úgy döntött, egy forgatás kellős közepén mond fel neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik