Belföld

Orális szexre vette rá hároméves unokahúgát a ráckevei férfi

gyermekbantalmazas(960x640).jpg (Array)
gyermekbantalmazas(960x640).jpg (Array)

Megdöbbentő szexuális bántalmazási ügyben indult bírósági tárgyalás múlt héten. M. Géza a vád szerint orális szexre vette rá hároméves unokahúgát. A 37 éves férfit – aki mindent tagad – pszichológus, pszichiáter és elmeorvosi szakértő is megvizsgálja a következő tárgyalásig.

„Egyik alkalommal ő vigyázott a kislányra, és amikor kettesben maradtak, megkérte unokahúgát, hogy úgy szopogassa nemi szervét, mintha cumizna. Cserébe pedig felajánlotta a gyereknek, játszhat a mobiltelefonjával” – ismertette a bíró az esetet a november 18-i, első tárgyalási napon.A kislány pedig teljesítette nagybátyja kívánságát, bízott benne. Ha mégis bebizonyosodik a bűnössége, a szexuális erőszak bűntettért akár tíz évig tartó szabadságvesztés is járhat.

Kiderült, hogy a férfi nem “csak” az unokahúgához közeledett furcsán. Egy baráti házaspár kiskorú gyerekével szintén sok időt töltött kettesben. Egyszer például megkérte a gyereket, hagyja, hogy lefényképezhesse a meztelen fenekét, majd ruhán keresztül simogatta a kislány nemi szervét.

A férfi és unokahúga között történtekre akkor derült fény, amikor a kislány ugyanazt akarta játszani öccsével, mint amit M. Gézával.

„Az anya hallotta a két gyerek közötti párbeszédet, és felfigyelt lánya mondataira” – áll a vádiratban. A kislány pedig később elmondta, mi történt közte és a nagybátyja között. Ezek után hatalmas veszekedés tört ki a családban, így M. Géza jobbnak látta, ha összecsomagol és elmegy otthonról. A férfi – ahogy fent írtuk – mindent tagad, de arra nem tudott magyarázatot adni, miért vannak a számítógépén kiskorúakról készült pornográf videók és a baráti pár kislányáról képek.

Utóbbi kislánynál nem, de az unokahúg esetében a pszichológusok megállapították: a gyereket trauma érte. A vádlott a szakvélemények szerint depresszióval, tömegiszonnyal és zárkózottsággal küzd, amit egy ideig kezeltek is. Egyebek mellett azt is vizsgálni fogják, hogy beszámítható-e – írja az Index.

Ahogy arról beszámoltunk, múlt héten tárgyalta a Budapesti Környéki Törvényszék annak a fociedzőnek az ügyét is, aki a vád szerint rávette tanítványát – egy akkor 10 éves fiút –  hogy szexuális kapcsolat legyen közöttük. A ügyben ítéletet hirdettek volna, de a sértett nem ment el a tárgyalásra.  A férfi még 2009-ben molesztálta a gyereket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik