Belföld

Nem ment el a tárgyalására a pedofíliával vádolt domonyi edző áldozata – csúszik az ítélet

24.hu
24.hu

2016. 11. 16. 15:27

Nem jelent meg a bíróságon annak a domonyi fociedzőnek az áldozata, akit a vád szerint a férfi rávett hogy szexuális kapcsolat legyen közöttük. A fiatalembert – aki a molesztáláskor 10 éves volt – nem találják.

Gyimesi Kinga, a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára – pontosítva a korábban elmondottakat – a 24.hu-t arról tájékoztatta, hogy várhatóan február elsején hirdet csak ítélet az ügyben a Gödöllői Járásbíróság. Ennek nem csak az az oka, hogy a fiú nem ment el a tárgyalásra, a férfi korábban Svájcban kiszabott ítéletének is honosítása is folyamatban van.

Elintézte, hogy egyedül maradjanak

A férfi 2008 szeptemberétől dolgozott a domonyi általános iskolában, mint futballedző és koordinátor. Az edzéseken későbbi áldozata, egy akkor 10 éves kisfiú is rendszeresen részt vett. A vádirat szerint 2009 nyarán közeledett először tanítványához, arra kérte őt az egyik edzés után, hogy maradjon a sportpályán, mert beszélni szeretne vele,  illetve hogy segítsen neki a pakolásban. A többiek lassan elmentek, ők pedig egyedül maradtak. A férfi behívta az öltözőbe a fiút, ahol meztelenül várt rá. Amikor a gyerek belépett az ajtón, éppen törölközött. Arra kérte a kisfiút, hogy kézzel elégítse ki. “A vádlott, miután izgalmi állapota  egyre jobban felfokozódott, megkérdezte a kiskorú sértettől, hogy látott-e már férfit elélvezni. A kiskorú sértett azon válaszára, hogy nem látott és nem is szeretne ilyet végignézni, a vádlott a kiskorú sértett előtt önmagát kielégítve egy törölközőbe ejakulált” – áll egyebek mellett a vádiratban.

A vád szerint körülbelül tíz alkalommal volt szexuális kapcsolat közöttük. De a férfi nem “csak” az öltözőben, iskolán kívül és a nyári szünidőben is közeledett a gyerekhez, akinek – hogy hallgatásra bírja – többször elmondta: ha kitudódik, mi történt, mindketten bajba kerülhetnek.

Négy év szexuális zaklatásért Svájcban

A férfi végül 2009 nyarán azt mondta a diáknak,  hogy meg fog jelenni róla a cikk, amelyben pedofíliával vádolják, emiatt pedig nem foglalkozhat többet gyerekekkel, és nem is találkozhatnak. Még ekkor is szexuális kapcsolatot akart létesíteni vele, ám a fiú ekkor elutasította. A vádiratból egyébként kiderül az is, hogy a férfi korábban Svájcban élt, ahol – egyebek mellett – szexuális zaklatásért négy évet kapott, majd kitiltották az országból.

Most nevelése, felügyelete alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszakkal vádolják.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fotó: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

Simicska tévéje is döntött

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.