Belföld

Lehet, hogy az ön nagymamáját is átverte ez a kamu ápoló

nyugdíjas (nyugdíjas, idős nő, )
nyugdíjas (nyugdíjas, idős nő, )

Idős embereket vert át és rövidített meg  egy sárkeresztúri nő Székesfehérváron. A csalót csütörtökön kapták el, otthonában csaptak le rá a nyomozók.<

A gyanúsított 70 és 90 év közötti nőket keresett fel otthonában és azzal a mesével állt elő, hogy ő a háziorvos új asszisztense. Ajánlatot tett, miszerint ad ajándékba egy gyógyító hatású takarót, azzal az ígérettel, hogy – bár ki kell fizetni az árát – az Országos Egészségbiztosítási Pénztár később visszafizeti az összeget. Alkalmanként több tízezer forintot vágott így zsebre.

A rendőrök most keresik azokat, akiket a nő átverhetett.

A székesfehérvári rendőrök kérik azok jelentkezését, akik hasonló jellegű bűncselekmény áldozatává váltak jelentkezzenek személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívják a 06-22/566-020 telefonszámot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Augusztusban számoltunk be egy hasonló ügyről, akkor emeltek vádat ugyanis egy sárkeresztűri nő ellen,  aki háziorvosnak adta ki magát, így vert át idős embereket Környén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik