Belföld

Két ellenőrnőt is megütött a Deákon ez a férfi

Keresnek az egyenruhások egy férfit, aki rátámadt két ellenőrnőre a Deák Ferenc tér egyik megállójában még hétfő reggel. Egy utasnak nem volt menetjegye, ezért leszállították a buszról, ekkor lépett oda hozzájuk az ismeretlen alak. Azt mondta, hogy önkéntes rendőr, és elzavarta onnan az illetőt, akit épp meg akartak büntetni. Ezután mindkét nőt fejen ütötte, – könnyű sérüléseket okozva nekik – majd elviharzott.

Grafika készült róla:

ellenőrökre támadt

A rendőrség szerint a támadó körülbelül 50-60 év körüli, 180-185 centiméter magas és kövér testalkatú. Haja rövid, hullámos, ősz, arca pedig kerek és borostás. Derékig érő, narancssárga színű, szürke ujjú kabátot viselt. A kabát alatt csíkos pulóver és világoskék színű farmernadrágot viselt, valamint volt nála egy sötét kézikocsi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik