Belföld

Megmagyarázta ügyvédje, miért mutatott be a kameráknak Vivien gyilkosa

Pontosabban nem is mutatott be a védő szerint.

Először szólalt meg a 20 éves kakucsi lány megölésével gyanúsított fiú ügyvédje. Dr. Kiss László a Borsnak elárulta, miért mutatott be a sajtónak védence, pontosabban, hogy az nem is úgy volt. “Védőtársam rákérdezett Bálintnál, aki azt mondta: csak a bilincs miatt viszketett a csuklója, azt vakarta meg” – mondta. Hozzátette: védencét átszállították vidékről egy budapesti bv. intézetbe.

Az ominózus mozdulatot a 24.hu munkatársa felvette, döntse el ön, valóban úgy tűnik-e, hogy csak viszketett az a csukló:

Ahogy arról beszámoltunk, a fiú előzetes letartóztatását március 11-én rendelte el a bíróság. A Pest Megyei Főügyészség aznap újabb részleteket közölt az ügyről. Eszerint  a lány – miután szórakozott barátaival a budapesti klubban – hajnalban találkozót beszélt meg a fiúval, aki kocsival ment érte a Népligethez. Elindultak Kakucsra, ám a fiú a településhez közeli erdőnél megállította a kocsit.  Elővett egy vadásztőrt és többször megszúrta a lányt, aki a helyszínen életét vesztette. Ezután holttestét az erdőbe húzta, és gallyakkal, illetve a kabátjával takarta le. A kést és a lány táskáját a közeli patakba dobta, majd hazament. Az ügyészség azért kezdeményezte a fiatal előzetes letartóztatását, mert álláspontjuk szerint “okkal lehet tartani attól, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsított férfi a nyomozás során megszökne”. K. Bálint beismerő vallomást tett.

Úgy tudjuk, K. Bálint szerelmes volt áldozatába, egykori osztálytársába, gyermekkori barátjába, akivel  kapcsolata is volt, de Vivien szakított vele, nem viszonozta érzéseit. A gyanúsított vélhetően meg akarta erőszakolni, ám ezt nem tudta véghezvinni, a lány ellenállt. Innen származhatnak korábbi sérülései. Információink szerint a fiatalember telefonján több szerelmes üzenetet találtak, amelyeket a lánynak küldött, akivel egyébként gyakran beszélt.

 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik