Belföld

Beismerte tettét Vivien gyilkosa

A fiú elmondta, Dabas határában ölte meg a lányt, majd a közeli erdőbe vitte.

Beismerő vallomást tett a szombaton eltűnt lány megölésével gyanúsított 20 éves fiatalember – derül ki a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság délutáni tájékoztatásából.  A fiú elmondta, hogy Dabas határában végzett ismerősével, majd holttestét elrejtette a közeli erdőben.

A fiatalt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Emberölés miatt folyik ellene eljárás.

Ahogy arról beszámoltunk, a lányt szombat hajnalban látták utoljára a Népligetben. Buliból tartott hazafelé, ám nem érkezett meg. Eltűnés miatt keresni kezdték, a rendőrök napokon keresztül kutattak utána Budapesten, Kakucson és a környező településeken. Végül csütörtök délelőtt közleményt adtak ki, amelyben tudatták: megtalálták a holttestét Dabason, egy erdős részen. Egy 20 éves, szintén kakucsi fiút fogtak el, akit emberölés miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Ennél többet azonban egyelőre nem közöltek vele kapcsolatban. A fiú vélhetően megfojtotta a lányt és meg akarta erőszakolni, de ezt nem sikerült neki. Úgy tudjuk, a lány ruhában volt, amikor rátaláltak a holttestére, de több helyen elszakadt, a testét pedig sérülések – zúzódások, karcolások és karmolásnyomok – borították, védekezni próbált.

A 24.hu úgy értesült: K. Bálint és M. Vivien korábban kapcsolatban volt, de szakítottak, a fiú azonban ezt nem tudta elfogadni.

Úgy tudjuk, K. Bálint és M. Vivien gyerekkori barátok, korábban kapcsolatban is voltak, de szakítottak. A fiú ebbe nem volt hajlandó beletörődni, üzeneteket küldött neki, és sokat beszéltek a gyilkosság előtt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik