Belföld

Vadásztőrrel ölte meg gyilkosa Vivient

A 20 éves fiú tizenháromszor szúrta meg áldozatát.

Vadásztőrrel ölte meg gyilkosa azt a lányt, akit napokon keresztül hiába kerestek, és akinek holttestét végül csütörtök hajnalban, Dabas határában találták meg – értesült a 24.hu. Úgy tudjuk, összesen tizenhárom szúrásnyomot találtak az áldozat testén. A fiúnak így vélhetően különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt kell felelnie.

dabasi gyilkosság 2Rendőrök dolgoznak a dabasi erdőnél ( Fotó: police.hu)

A korábbi értesülések még arról szóltak, hogy Vivient támadója megfojtotta, a Velvet írt arról pénteken, hogy mégsem ez lehetett a halál oka. Értesülésünk szerint Vivien testét valóban számos sérülés borította: zúzódások és karmolásnyomok. Védekezni próbált, gyilkosa ugyanis valószínűleg  meg akarta erőszakolni. A fiatalember a történtek után patakba hajította a gyilkos eszközt.

Napokig keresték

Ahogy arról beszámoltunk, a lányt szombat hajnalban látták utoljára a Népligetben. Buliból tartott hazafelé, ám nem érkezett meg. Eltűnés miatt keresni kezdték, a rendőrök napokon keresztül kutattak utána Budapesten, Kakucson és a környező településeken. Végül csütörtök délelőtt közleményt adtak ki, amelyben tudatták: megtalálták a holttestét Dabason, egy erdős részen. Egy 20 éves, szintén kakucsi fiút fogtak el, akit emberölés miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendőrség felvételt készített a bűntény helyszínén:

Mindent bevallott

K. Bálint kihallgatása órákig tartott, beismerő vallomást tett. A gyilkossággal gyanúsított fiatalról sok információ kiderült a nap folyamán, például, hogy alig néhány utcára lakott áldozatától, akit gyermekkora óta ismert, egy osztályba jártak. Úgy értesültünk, a gyanúsított szerelmes volt áldozatába, korábban jártak is. A fiatalember telefonjában szerelmes üzeneteket találtak, amelyeket ő küldött Viviennek. Sokat beszéltek a gyilkosságot megelőzően is. A fiú egyébként megtalálható Vivien ismerősei között a Facebookon, adatlapja szerint van barátnője.

Munkatársaink csütörtökön Kakucson jártak, ahol megszólalt az érintettek egyik tanára is:

Frissítés: előzetes letartóztatásba került Vivien gyilkosa, részletek itt.

Egy középső új – ezt sikerült villantania a gyilkossággal gyanúsított fiúnak:

Olvasói sztorik