Belföld

Zagyvarékasi anyagyilkosság – A fiú ölhetett

Az áldozattal csaknem száz késszúrással végeztek.

Egyre biztosabb, hogy nem lánya szurkálta halálra azt a zagyvarékasi asszonyt, akinek a holttestét január 26-án találták meg otthonában a rokonok- írja a Velvet. „A helyszíni kihallgatáson egyértelműen kiderült, hogy védencem fizikai és pszichikai adottságainál fogva sem lehetett képes arra, hogy ilyen sérüléseket okozzon. A későbbiekben szakértői feladat lesz ezt még jobban tisztázni” – mondta a a lapnak Őrlős Gábor, a lány ügyvédje.

A gyerekek előzetes letartóztatása után a 16 éves fiú édesanyja viszont éppen az ellenkezőjét állította. Mint mondta, fia arról beszélt, hogy barátnője ölte meg a nőt és ő csak végignézte a gyilkosságot. A kést is csak azért vitte haza, hogy megvédje barátnőjét.

Mint írtuk, a rendőrök január végén egyik éjjel egy rövid közleményben számoltak be a gyilkosságról. Akkor csak annyit közöltek, hogy hozzátartozói találtak rá az áldozatra zagyvarékasi otthonában, illetve, hogy keresik a támadóját. A délelőtti tájékoztatásban már  megdöbbentő információ szerepelt: eszerint az asszony mindössze 14 éves lányát és barátját gyanúsítják. Az eddigi adatok szerint a halálos késelést vita előzte meg, a nőt többször megszúrták. Az áldozattal állítólag csaknem száz késszúrással végeztek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik