Belföld

Tragikus balesetet szenvedett a fiatal győri focista

Egész éjjel az autó roncsai alatt feküdt, nem vette észre senki. A kórházban megműtötték, de már nem tudták megmenteni.

Tragikus balesetet szenvedett egy fiatal győri focista Győrszentiván közelében. Autója kisodródott az útról, ő kizuhant a kocsijából, ami maga alá gyűrte. Egész éjjel az autó alatt feküdt. A családtagjai keresték, de csak másnap reggel talált rá valaki. Zsédely Róbertet a mentők kórházba vitték, ahol műtéten esett át, de az orvosok már nem tudták megmenteni – írja a Kisalföld.

“Valószínűleg én beszélhettem vele utoljára. Moziba készültünk, előtte felhívtam Robit és megbeszéltük, hogy mire vége a filmnek, addigra ő is végez a munkával és utána Győrben, a belvárosban találkozunk. A film után hiába hívtam, nem értem el. Nem sokkal később a barátnője hívott, tudom-e, hol van. Akkor már ő és Robi családtagjai is keresték, mert órák óta nem adott hírt magáról” – mondta egyik csapattársa.

A pizzafutárként dolgozó játékos olyan területen szenvedett balesetet, ahol ritka a forgalom, a sötétben nem vette észre senki. Az autót másnap, a tűzoltók emelték le róla.  Körülbelül 33 fokra lehűlt, fagyási sérüléseket és egyéb súlyos töréseket szenvedett, ennek ellenére magánál volt.  Prof. Oláh Attila, a Petz-kórház orvos igazgatója a lapnak elmondta, az intenzív osztályon először megkezdték a felmelegítését, hogy egyáltalán meg tudják műteni. Az operáció el is kezdődött, műtét közben azonban a fiatalember szervezete feladta a harcot. Összeomlott a keringése és hiába próbálták újraéleszteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik