Belföld

Ivádi tinigyilkosság – Száz embert hallgattak ki, több száz bűnjelet foglaltak le

Befejezte a rendőrség a nyomozást az ivádi gyilkosság ügyében. A 38 éves férfi ellen emberölés miatt javasolnak vádemelést.

Ahogy arról beszámoltunk, a 18 éves áldozat holttestére Ivád határában bukkantak rá még március 6-án, a 23-as főút mellett. Hetekkel később – április 2-án – a megyei főkapitányság  felhívást tett közzé, miszerint nyomravezetői díjat tűztek ki, nettó kétmillió forintot, amit az kaphat meg, aki érdemi információval segíti a nyomozást. Az ügy érdekessége, hogy a rendőrség még aznap közölte: elkapták a gyilkosság gyanúsítottját. Szűkszavú közleményükben csak annyit írtak: egy 38 éves salgótarjáni férfit állítottak elő, akit összehangolt akcióban fogtak el Nagybátony közelében, miközben 21-es főúton haladt kocsijával.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán arról tájékoztatott, hogy a nyomozás alatt csaknem száz embert hallgattak ki tanúként, valamint 424 nyomot és bűnjelet rögzítettek illetve foglaltak le. Az ügyben keletkezett nyomozati irat ötezer oldalas, ezt már megküldték az illetékes ügyészségnek.

ivád nyomozati anyag
Fotó: police.hu

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik