Rendorseg(210x140).jpg (rendőrség, rendőr, tűzoltó, mentő, villogó, sziréna, )
Közélet

Tinigyilkosság Ivádnál – kétmilliót fizetne a rendőrség

A kamasz holttestére a 23-as főút mellett találtak rá még máricus első hetében. A rendőrség segítséget kér.

Nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a március 6-án, Ivád határában, a 23-as főút mellett holtan talált lány ügyében. Nettó kétmillió forintot kaphat az, aki érdemi információval segíti a nyomozást.

Díjkitűzés

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Bors március 10-én írt arról, hogy a tizenéves lány holttestét Egerben boncolták fel. Kérdéses volt ugyanis, hogy a fiatalt szándékosan gyilkolták meg vagy egy gázoló döntött úgy, hogy elrejti a holttestet. A rendőrség csütörtökön azt írta, az áldozat halálát idegenkezűség okozta.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen telefonon az éjjel-nappal hívható 06 20/776-8013-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy munkaidőben (h-cs: 8-16; p: 8-13) a „Telefontanú” 06-80/555-111 zöld számán.

Ajánlott videó